Cinci elevi care au obținut rezultate deosebite la concursuri internaționale, considerați de viceprimarul Lucian Harșovschi „campioni ai Sucevei, modele de perseverență și determinare”, au fost premiați în cursul zilei de marți, la sediul Primăriei Suceava.

Elevii premiați, cărora li s-au înmânat și banii alocați de la bugetul administrației locale, prin decizia deliberativului, sunt :

·        Poinaru Rareș-Aurel (clasa a IX-a) - medalie de aur și Tomiță Mircea (clasa a VIII-a) - medalie de bronz, premii obținute la Concursul Internațional de Informatică Info(I) Cup, ambii copii de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava;

·        Ungureanu Paul (clasa a XI-a), Turculeț Alexandru (clasa a XI-a), Dochia Tudor (clasa a X-a), de la Colegiul Național “Petru Rareș”, premiați cu aur în cadrul I - FEST2 - Festivalul Internațional de Inginerie, Știință și Tehnologie, desfășurat în Tunisia, în perioada 18-22 martie 2023.

„Continuăm să premiem performanța! Am fost onorat să îi întâlnesc și să îi premiez pe alți cinci campioni ai Sucevei, modele de perseverență și determinare, care au demonstrat că nu există limite în ceea ce pot realiza atunci când își doresc ceva cu ardoare. 

Mulțumim, copii, că ne faceți mândri și că ne reamintiți tuturor importanța educației și impactul pe care îl are asupra vieților noastre și a societății în ansamblu! Mult succes în competițiile viitoare!”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, care i-a întâmpinat la primărie, a stat de vorbă cu ei, le-a oferit diplome de excelență și premiile.