În scurt timp, mai exact luni, 28 august, va debuta ediția a XIX-a-a a Campionatului Județean de minifotbal pentru old-boys. Competiția se adresează practicanților de minifotbal nelegitimați, cu vârsta minimă de 35 de ani, care sunt îndrăgostiți de mișcare în aer liber și dornici să socializeze.

Toți cei care doresc să se înscrie la această competiție pot obține mai multe detalii apelând numărul de telefon 0740 786 444 sau postând un mesaj pe pagina de facebook Minifotbal Old Boys Suceava.

La ediția precedentă, încheiată la finalul lunii octombrie, pe tabloul de concurs s-au aflat 16 formații: Apa Design, Artra, AWS Team, Barbershop by Niță Marian, Concordia, Darex Nissan, EcoOptic, Fides Team, Intermontana, Young Old Boys, OviPom Design, REI Team, Revine, Ripac Professional, Steelcorp și Vivendi.

Campionatul județean de old-boys beneficiază de sprijinul firmelor Avastar și Bergenbier, precum și al Asociației Județene de Fotbal și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

Gazda întrecerii rămâne în continuare Civica Sport Center, din Șcheia.

Precedentele optsprezece ediții ale Campionatului județean de minifotbal pentru old-boys au revenit formațiilor Centru Vechi (patru titluri), Inter Conti (patru titluri), Vivendi (patru titluri), Revine (trei titluri), Crama cu Ștaif, Las Vegas și Steelcorp.