Președintele Organizației Județene de Tineret a PSD Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat că își dorește cât mai mulți tineri pe listele electorale la alegerile care vor avea loc anul viitor. Prezent la ședința de alegeri a conducerii tinerilor social democrați din municipiul Rădăuți, Gheorghe Șoldan le-a vorbit acestora despre cum poate fi oprită plecarea tinerilor din țară după terminarea liceului sau a facultății. „Sunt tineri care chiar dacă au și două facultăți nu găsesc locuri de muncă corespunzătoare calificării lor. E o provocare despre care le-am vorbit celor aproape 80 de tineri prezenți la alegerile organizației de tineret din cadrul PSD Rădăuți. Le-am vorbit tinerilor despre faptul că e nevoie de implicare, a cât mai multora dintre ei, pentru a reuși să schimbăm inclusiv clasa politică”, a spus Gheorghe Șoldan. El a subliniat faptul că în 2024 i-ar plăcea să vadă cât mai mulți tineri pe listele electorale, pentru că efervescența acestora, alături de experiența seniorilor din politică, pot schimba mentalități și găsi soluții pentru a opri exodul celei mai importante resurse a României, tinerii.

„M-am bucurat să văd zeci de tineri care sunt alături de Traian Andronachi pentru a câștiga funcția de primar al municipiului Rădăuți în 2024”, a mai spus deputatul PSD de Suceava.

El a adăugat că noul președinte al Organizației de Tineret PSD Rădăuți este Ana-Maria Diaconescu, în vârstă de 22 de ani. Aceasta a absolvit anul acesta Facultatea de Administrare a Afacerilor (româno-engleză) din cadrul Academiei de Studii Economice București.

„Îi doresc ei, cât și echipei pe care și-a format-o, mult succes și îi asigur că au sprijinul meu în toate activitățile pe care le vor organiza pentru tineri. În 2024 e nevoie ca vocea tinerilor să fie auzită”, a încheiat Gheorghe Șoldan.