Interpreta de muzică populară Laura Olteanu a lansat recent videoclipul „Hai române, te trezește!”, o continuare a proiectului „Acasă-i România”. De această dată, artista a realizat piesa „Hai române, te trezește!” împreună cu copiii ei, Nicolae și Andra, piesă ce are un mesaj emoționant, ce ajunge direct la sufletul fiecărui român, indiferent de locul de pe planetă pe care a ales sau a fost nevoit să trăiască. Și cei rămași acasă, românii care încă prețuiesc peticul de pământ pe care îl muncesc cu sudoarea frunții, pădurile, izvoarele, bisericile, tot ce este sfânt și aproape de inimă, și aceștia vor simți emoția și, poate, vor lăsa în colțul ochilor să se prelingă o lacrimă, pentru că „Acasă-i România dragă, / Cu trup și suflet plin de vlagă /”.

  • Reîntregirea neamului românesc

Laura Olteanu ne-a spus că după succesul piesei „Acasă-i România” (ce are zeci de milioane de vizualizări pe YouTube), a dorit să revină în atenția publicului cu un nou proiect grandios, ,,Hai române, te trezește!”. „Povestea acestui cântec este actuală, este reală și are o puternică încărcătură emoțională și semnificații profunde. Versurile cântecului, mesajul ne provoacă să reflectăm asupra importanței revenirii la rădăcinile economico-culturale-spirituale ale neamului românesc. <Hai române, te trezește!> este un îndemn, este dorința de împărtășire a unirii în dragoste și credință a întregului neam românesc, răspândit în toate colțurile lumii, cu patria mamă, România”, ne-a povestit artista, rostind și câteva versuri din cântec: „Mama mereu ne așteaptă, acasă, cu dragoste divină. / Hai române, te trezește! / Fii erou, fii creștinește! / Acasă-i România dragă, / Cu trup și suflet plin de vlagă. / Ai grijă de țara mea, / Că rămânem fără ea, / Nu-mi lăsa neamul pribeag / Prin străini să-și facă veac. /”.

  • Echipa

La videoclipul „Hai române, te trezește!” a lucrat o echipă de oameni inimoși, care a reușit să scoată pe piață (clipul poate fi urmărit pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Di6MfeWGbYg) un produs de calitate, din toate punctele de vedere: Artist - Laura Olteanu; Muzică și orchestrație - Edgar Ștefăneț; Acompaniament - Orchestra „Frații Ștefăneț”; Versuri - Mariana Honceru; Actori: bătrânul - Ion Crețan, copiii: Nicolae și Andra Olteanu (cei doi copii ai artistei Laura Olteanu, personaje principale în clip, care au lucrat exemplar alături de o echipă de profesioniști); Dresaj canin: Alin Harand; Regizor: Pavel Nasalciuc; D.O.P - Ion Lungu, I.A.C - Cristi Ceban; Director de producție: Cătălin Turculeț; Directori executivi: Oleg Mardari, Tinka Gorcenco. Videoclipul a fost realizat în Bucovina.

  • „Pregătesc noi proiecte și colaborări inedite”

„Muzica este o punte de legătură între suflete, de aceea toate proiectele pe care le realizez sunt aproape de sufletul publicului meu. Și nu mă opresc aici. Pregătesc noi proiecte și colaborări inedite în viitorul apropiat”, ne-a spus Laura Olteanu, care este sigură că și acest cântec va ajunge celebru pe întreg mapamondul, pentru căspune o poveste, pentru că emoționează, pentru că vine la pachet cu momente de reflecție.

În final, publicul este cel care validează un artist. Iar Laura Olteanu este un artist iubit de public, respectat, pentru că este sincer, pentru că dă totul pe scenă, și a demonstrat de-a lungul carierei că talentul, însoțit de multă muncă, perseverenţă şi voinţă, duce la cea mai înaltă treaptă a succesului.

Artista spune că și echipa de oameni profesioniști cu care colaborează la fiecare proiect muzical contează mult, de aceea le mulțumește tuturor. Împreună, reușesc să cucerească publicul, nu doar din România.