Amenajarea locuinței noastre este primul pas spre personalizarea noului spațiu. Indiferent că este vorba despre prima noastră casă sau primul nostru apartament, ne dorim să-l amenajăm cât mai comod, pentru a ne simți cât se poate de bine. Baia este una dintre acele încăperi în care petrecem mult timp, atât dimineață, înainte de serviciu, cât și după acesta, atunci când facem un duș sau o baie cu spumă pentru a ne relaxa. Când ne decidem să o amenajăm, este bine să ținem cont de câteva lucruri.

Este bine să planifici din timp acest proces pentru a nu te trezi cu surprize. Iar când vine vorba de produse sanitare este bine să contezi pe Afa-design.ro. Acest magazin este unul cu o gamă largă de produse sanitare din care poți alege ceea ce ți se potrivește. Poți să vezi aici cabine de dussau modele de căzi diferite, în funcție de nevoile și necesitățile tale.

 

Gândește-te la design și măsoară spațiul

Pentru a ști exact cât spațiu ai la dispoziție în baie, este bine să măsori din timp. Apoi te poți orienta în funcție de asta. Poți să optezi pentru o cabină de duș sau o cadă. Sau poate le ai deja pe acestea două, poate îți dorești un dulap pentru depozitare sau câteva accesorii pe care le poți folosi pentru completarea decorului.

Totodată este important să alegi un stil de amenajare. Poți opta pentru un design modern, clasic sau minimalist. În gama magazinului afa-design.ro găsești produse potrivite indiferent de stilul ales. Poți să combini accesorii albe cu un interior negru sau viceversa. Creează un contrast în care tu să te simți bine, mai ales după o zi istovitoare de muncă. În cadrul afa-design.ro, secțiunea Blog, găsești articole din care poți să te inspiri așa cum îți dorești.

Cine spune că trebuie să adopți un tipar cunoscut sau să-ți transformi baia într-un spațiu banal? Poți oricând să o transformi într-un spațiu smart cu ajutorul dispenserelor de săpun care îți sunt la îndemână atunci când vrei să te speli pe mâini.

Eventual poți să iei în calcul și câteva elemente ce țin de iluminare. Iluminarea ambientală sau o lumină deasupra oglinzii sunt esențiale într-o baie confortabilă. Poți să optezi pentru niște becuri cu lumină caldă sau rece. Aceste lucruri depind de preferințele tale.

 

Comandă online produsele de care ai nevoie și economisește timp

Acum, când majoritatea cumpărăturilor se fac online, este mult mai ușor să comanzi tot felul de accesorii. Din cadrul magazinului afa-design.ro este mult mai ușor să-ți comanzi produsele de care ai nevoie, fără să mai pierzi timp prin magazine. Economisești timp și cumperi produsele la prețuri accesibile.

Dacă nu știi cu exactitate ce să alegi pentru baia ta, poți oricând să soliciți ajutor din partea echipei Afa-design.ro. Consultanții te vor ajuta să alegi, în funcție de preferințele tale, tot ceea ce îți dorești în așa fel încât să ai parte de un decor de vis.

 

Date de contact:

0740 118 027
0743 113 983
vanzari@afa-design.ro