Un tânăr care a comis mai multe furturi la Gura Humorului a fost pus sub acuzare pentru trei fapte despre care polițiștii judiciariști au reușit să adune probatoriu. Sergiu Varga ar fi furat inclusiv o mașină, pe care a condus-o prin Gura Humorului, deși nu are permis de conducere, această faptă fiind din vara anului trecut.  

Ultimul furt este din 22 mai, când din fața magazinului Sasu din Gura Humorului a fost furată o plasă cu produse alimentare.  

Polițiștii au stabilit că autorul furtului este același tânăr care, în noaptea de 3 spre 4 iunie 2022, a sustras au autoturism Suzuki pe care l-a condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. 

Mai recent, în luna aprilie a acestui an, același tânăr ar fi pătruns în interiorul unui autoturism Mercedes și a sustras un portmoneu în care se aflau documente personale și un lanț din aur.

Cele trei dosare au fost reunite, tânărul fiind pus sub acuzare pentru furt, furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

După completarea probatoriului, pe 30 mai, inculpatul a fost introdus în arest, reținut pentru 24 de ore.

Ancheta polițiștilor de la Gura Humorului continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.