Câteva zeci de preșcolari și elevi din cartierul Ițcani au sărbătorit în avans Ziua Copilului. Astfel, copiii din acest cartier al Sucevei au avut parte miercuri de o zi plină de magie, la propriu. La inițiativa PMP Suceava, prin consilierii locali ai acestui partid, copiii din Ițcani au participat la un spectacol de magie oferit de magicianul Iulian, care i-a încântat mai bine de o oră cu trucurile și numerele sale de magie.

Spectacolul, care a fost apreciat cu aplauze și cu strigăte de bucurie de copii, a avut loc la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani, pus la dispoziție de Primăria Suceava. După spectacolul de magie, toți copiii prezenți au primit baloane din partea organizatorilor. Printre cei care s-au aflat alături de copii s-au numărat consilierii locali PMP Anca Gâtlan și Cristian Ilie Timoficiuc, acesta din urmă fiind și președintele interimar al Organizației Municipale Suceava a PMP.

„Astăzi, 31 mai, cu ocazia Zilei Copilului, am dorit să organizăm un spectacol special pentru copii. Și am ales să facem un spectacol de magie, cu un magician foarte renumit. Dorit să facem această acțiune în Ițcani pentru că în ultimii ani acest cartier a fost puțin marginalizat. Vrem să organizăm acțiuni interesante pentru copiii de aici, dar și pentru adulții”, a spus Cristian Ilie Timoficiuc. El a dat asigurări că PMP Suceava va continua să organizeze astfel de acțiuni și cu ocazia altor evenimente și sărbători importante.