Un tânăr de 26 de ani, din Ipoteşti, a luat maşina mamei sale, chiar dacă nu are permis de conducere, fiind prins beat la volan pe strada Universității din Suceava.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.00, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a observat pe strada Universității din localitate un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a schimbat brusc direcția de mers. Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, vehiculul fiind oprit lângă un restaurant.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 26 de ani, din comuna Ipotești, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Cu ocazia audierilor, bărbatul a declarat faptul că a luat autoturismul ce aparține mamei sale, din curtea locuinței, fără consimțământul acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, se precizează în comunicatul poliţiei.