Deschiderea stadionului Areni pentru cei care vor să alerge pe pistele de atletism s-a dovedit a fi o măsură așteptată de mulți suceveni, dornici să facă mișcare în aer liber.

Astfel, de pe 2 iulie, de când s-au deschis porțile pentru amatorii de alergări, și până la finele săptămânii trecute, numărul celor care au folosit pista de alergări a depășit 1.000.

Viceprimarul Lucian Harșovschi, unul dintre cei care vin să ardă calorii și să se mențină în formă alergând pe stadionul Areni, împreună cu copii săi, dar și cu prietenii, a spus: “Suceava face mișcare! Am spus că ne vedem pe stadion și așa a fost. Mișcarea face bine tuturor, astfel, în continuare vă așteptăm cu mic, cu mare, la alergat. Stadionul este deschis zilnic publicului, cu mențiunea că cei care aleg să facă mișcare în aer liber trebuie să respecte regulile și măsurile de prevenție stabilite!”

În același timp, viceprimarul Sucevei a atras atenția celor care vin la alergat că pe durata desfășurării antrenamentelor echipei de fotbal accesul pe pistă nu este permis.

“Echipa de fotbal și-a început antrenamentele, jucătorii se pregătesc pentru campionat, le sunt alături și îi asigur de tot sprijinul meu! Mult succes, Dorin Goian și Daniel Bălan, să duceți echipa în Liga II! Responsabili și sănătoși!”, a transmis Lucian Harșovschi, care aleargă aproape în fiecare zi aproximativ 5 km, pentru a se menține în formă.