Cea de-a III-a ediție a Concursului de Arte Vizuale „Art from Heart”, adresat elevilor din învățământul preuniversitar, organizat de Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava și Asociația de Părinți și Absolvenți, a ajuns la ora bilanțului. La competiția din acest an s-au înscris 730 de participanți din învățământul preuniversitar, cu peste 800 de lucrări, coordonate de 144 de cadre didactice, din 67 de unități de învățământ din țară și din străinătate.

Tema concursului online a fost „Dincolo de vis”.

Trofeul „Art From Heart” a fost câștigat de eleva Alexandra Tănase, din clasa a XI-a, de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, prof. îndrumător Alexandra Popa.

Juriul concursului, format din personalități recunoscute în domeniul artistic, a ținut cont de criteriile de evaluare care au vizat respectarea temei, originalitatea, rezolvarea cromatică și compozițională. Expoziția virtuală a lucrărilor premiate a putut fi urmărită în perioada 1-31 martie 2021.

„Felicitări tuturor participanților. Vă mulțumim din inimă pentru că ne-ați fost parteneri. Vă dorim sănătate și inspirație în tot ceea ce faceți. Concursul nostru are din ce în ce mai mulți participanți din țară și din străinătate, ceea ce ne bucură mult”, a transmis prof. Iulia Buraciuc, care face parte din echipa de proiect, alături de alți profesori suceveni.