Shopping City Suceava susține campania de vaccinare derulată de autorități și încurajează cetățenii să fie responsabili.

Amplasarea centrului de vaccinare drive-through în parcarea Shopping City Suceava permite un acces facil, direct din mașină, tuturor celor care doresc să se vaccineze.

Centrul funcționează zilnic, între orele 08:00 – 20:00, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer Biontech. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta doar cu actul de identitate, fără o programare în prealabil. 

În plus, până pe 6 iunie, Shopping City Suceava acordă săptămânal, prin tragere la sorți, 100 de vouchere x 50 de lei.

Voucherele se acordă persoanelor care se vaccinează la centrul drive – through din parcare, fie la administrarea primei doze de vaccin, fie la rapel, și se prezintă cu adeverința de vaccinare la Punctul de Informare din parcare, situat în zona de supraveghere după vaccinare.

Extragerea participanților înscriși în prima săptămână a campaniei va avea loc pe data de 31 mai, iar cea de-a două extragere, pentru participanții înscriși în a doua săptămână, va avea loc pe data de 7 iunie.

„Mult așteptata revenire la normalitate presupune implicare și responsabilitate din partea tuturor, motiv pentru care ne-am alăturat demersurilor susținute de autorități în desfășurarea campaniei de vaccinare. Ne dorim să revenim pe un făgaș normal cât mai curând și să reluăm, în siguranță, activitățile cu care ne-am obișnuit clienții. Până atunci, păstrăm toate măsurile necesare pentru a ne proteja clienții, îi încurajăm să fie responsabili și îi așteptăm la centrul de vaccinare din parcare, unde, odată vaccinați, se pot înscrie la tombola organizată în cadrul campaniei „Revenim la normalitate împreună!” – au declarat reprezentanții Shopping City Suceava.