Patru tineri cu vârste între 16 și 20 de ani au suferit mai multe traumatisme după ce mașina cu care se deplasau, scăpată de sub control, a intrat violent într-un gard, răsturnându-se apoi în curtea unui imobil. Accidentul s-a produs joi noaptea, în jurul orei 22.10, pe drumul comunal Remezău din Vicovu de Jos, un drum relativ îngust, dar recent modernizat, pe care, din păcate, unii tinerii îl confundă cu o pistă de curse.

Din cercetările preliminare ale poliției rezultă că la volan era un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Vicovu de Sus, care conducea un autoturism Audi A4, pe care l-a scăpat de sub control.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că sunt patru răniți, șoferul și încă trei pasageri din mașină. Toți erau conștienți și cooperanți. Trei ambulanțe au intervenit la locul accidentului, cei patru fiind transportați la Spitalul Rădăuți.

Tânărul de la volan nu era băut și are permis de conducere.

Toți cei patru răniți sunt din Vicovu de Sus. Șoferul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral și facial, pasagerii având și ei traumatisme în diferite zone ale corpului.

Totuși, având în vedere violența accidentului și pagubele suferite de mașină, se poate spune că cei patru tineri au avut șansă. O șansă din care, sperăm, că vor învăța ceva.