Echipa de volei masculin a Clubului Sportiv Municipal din Suceava a fost repartizată pentru noul sezon competițional al Diviziei A2 în Seria Est, alături de CSM Râmnicu Sărat, Știința Bacău și VC Tomis Constanța. În cadrul primului turneu, care a avut loc zilele trecute, la Bacău, tinerii voleibaliști antrenați de Tudor Orășanu au înregistrat două victorii, 3-0 cu CSM Râmnicu Sărat și 3-0 cu Știința Bacău, cedând cu același scor în fața grupării VC Tomis Constanța.

„Este un bilanț bun pentru noi, în condițiile în care am pierdut doar în fața echipei din Constanța, cea mai valoroasă din serie, care dispune de jucători ce au evoluat la cel mai înalt nivel din voleiul românesc. Am fost foarte mulțumit de modul în care s-au comportat jucătorii noștri, mai ales cei foarte tineri, care au debutat în duelurile cu seniorii. Merită remarcată prestația tinerilor fălticeneni Ciubotariu și Hortopeanu, dar și a mezinului formației noastre, Ioan Verciuc, care a demonstrat curaj în joc la cei doar 13 ani și jumătate ai săi”, a declarat antrenorul Tudor Orășanu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin Primăriei și Consiliului Local Suceava.

În turneul de la Bacău, CSM Suceava s-a bazat pe următorii jucători: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ștreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu și Ioan Verciuc.