Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Vama, care era urmărit general de mai bine de doi ani de zile, fiind condamnat definitiv într-un dosar privind infracțiuni la regimul rutier, a fost găsit de polițiști într-un bordei, într-o zonă izolată, în cadrul unei acțiuni în care oamenii legii au exploatat o serie de informații adunate în ultima perioadă.

Luni, 25 octombrie, în cadrul unei razii organizate de Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, polițiști de la Secția Rurală Vama, alături de colegi de la Biroul de Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc, au descins în locul denumit Fundoi, în comuna Vama. Aici, într-o zonă izolată, într-o locuință tip bordei de pe un teren pășune, a fost găsit Nicolae Andrei Poenar, care figura ca urmărit național din martie 2019. Tânărul de 24 de ani a fost ridicat de polițiști și, după constituirea unei escorte, a fost transferat în Penitenciarul Botoșani, în vederea executării pedepsei stabilite de judecători, de 2 ani și 4 luni de închisoar.

Tânărul a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru săvârșirea infracțiunea de conducere fără permis, în termenul de încercare al unei alte pedepse, pe care o primise anterior, cu suspendare. Practic, el a primit 4 luni de închisoare pentru conducere fără permis, însă, o dată cu noua faptă, și-a reactivat și condamnarea mai veche, la 2 ani de închisoare. Pedeapsa rezultantă stabilită de judecători a fost de 2 ani și 4 luni de închisoare, cu executare, care a rămas definitivă în martie 2019. Ulterior, tânărul, de negăsit, a fost dat în urmărire generală, poza sa fiind afișată pe site-ul Poliției Române.