Echipa de rugby juniori U17 a CSȘ LPS Suceava a reușit a două victorie din campionat, duminică, pe terenul Unirea, în meciul jucat cu CSR Săcele. Sportivii antrenați de Codrin Prorociuc și Andrei Custrin s-au impus cu 24-14, după un meci bun, în care s-au văzut progrese față de etapele precedente.

„Sportivii au făcut un meci foarte bun, au avut dorință de joc, s-a văzut o îmbunătățire de la meci la meci, am lucrat la capitolul omogenizare, compartimente, relații de joc. Sperăm că prin pregătire și seriozitate ne vom califica la turneul final”, a declarat, la final de meci, Codrin Prorociuc. Cu două victorii și o înfrângere, echipa suceveană este pe locul II în grupa din care face parte, cu 10 puncte.

Lotul echipei sucevene a fost format din următorii sportivi: Leonard Oanea, Ionuţ Cucoș, Andrei Alexandriuc, Andrei Donisa, Rusu Andrei, Florea Gabriel, Robert Beleca, Eduard Lungu, Fabian Beleca, David Balan, Cristi Bilauca, Daniel Hostiuc, Adrian Balan, Răzvan Muha, Lucian Godroman (c), Beniamin Ciubotar, Alexandru Somfulean, Valentin Critoru, Robert Bărgăuanu, Rafael Mareniuc, Lucian Jescu și Cristian Găitan.