Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a anunțat că Guvernul României a adoptat în ultima ședință indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui centru de agrement în municipiul Vatra Dornei. Angelica Fădor a precizat că investiția va fi realizată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiției, valoarea totală a proiectului „Lunca Dornei” fiind de peste 9,5 milioane de euro, contribuția primăriei Vatra Dornei fiind de doar 305.000 de euro. Fădor a spus că în perioada următoare, CNI va demara licitațiile pentru ca această investiție să înceapă cât mai repede.

Viitorul complex de agrement din Vatra Dornei Complexul va fi construit pe un regim de înălțime D+P+1E (demisol+parter+etaj), cu o suprafață desfășurată de aproape 4.900 de metri pătrați și va beneficia de trei bazine de înot, tobogan cu apă, dar și de spații pentru SPA dotate cu 3 saune (finlandeză, umedă și de sare), bazin cu apă rece, dușuri, zonă de relaxare, bowling și fitness.

De asemenea, vor fi amenajate o alee de acces carosabilă și o parcare pentru 30 de autovehicule, dintre care patru locuri pentru persoanele cu dizabilități, precum și un loc de joacă pentru copii și spații verzi.

Pentru asigurarea apei calde menajere pe timp călduros și pentru aport de căldură la sistemul de încălzire, la acest centru de agrement se va folosi energia solară generată de un sistem de 120 de panouri solare plane și de o stație solară.