Echipa a doua a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, alcătuită preponderent din jucători cu vârsta de 16-17 ani, care au în palmares titlurile de campioni ai României la nivel de juniori II și III, va începe de pe poziția a treia returul Diviziei A de handbal masculin. Partidele etapei a VIII-a se vor juca pe parcursul zilei de vineri, formația antrenată de Vasile Boca urmând să primească, în Sala „Ion Creangă”, cu începere de la ora 18.00, replica celor de la HC Pietricica Neamț.

Unul dintre cei mai buni handbaliști ai formației sucevene în turul campionatului a fost extrema stângă Cătălin Zarițchi, un jucător crescut și format în propria pepinieră. Internaționalul de juniori născut în anul 2004 ocupă locul al doilea în clasamentul marcatorilor din Seria A, cu 45 de reușite, în condițiile în care nu a putut evolua în ultimele două runde din cauza unei accidentări.

,,Cătălin Zarițchi este un jucător de mare viitor, cu calități fizice, tehnice și intelectuale deosebite. Este adaptabil și reușește cu ușurință să joace pe aproape orice post, dar cel mai bine se simte ca extremă stângă. Sperăm ca sezonul acesta să debuteze și în Liga Națională. Dacă va munci mult și va fi perseverent, cu siguranță poate ajunge un jucător extrem de valoros”, a declarat antrenorul Vasile Boca.

Cătălin Zarițchi este o extremă de talie mare, având, la cei 17 ani ai săi, o înălțime de 1,94 metri și o greutate de 88 de kilograme.