Trei din tinerii răniți în accidentul de luni de pe E 58, la ieșirea din Stroiești spre Ilișești, au rămas internați în spital. Este vorba de două fete și un băiat, toți cu fracturi de femur, motiv pentru care medicii au decis că trebuie operați. Prietenii acestora au postat un mesaj pe rețelele de socializare în care fac apel la oameni să doneze sânge.

”Un camarad de al nostru are nevoie urgentă de sânge. E internat la secția de Ortopedie Suceava, împreună cu iubita lui și o prietenă, în urma unui accident grav petrecut ieri (n.r. luni). Au nevoie de sânge pentru operațiile ce o să urmeze. Se poate dona orice grupă, specificând unul din următoarele nume: Doboș Ciprian, Pavăl Denisa, Hristache Adelina, secția Ortopedie Suceava”, este mesajul transmis în mediul online.

Cei trei au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul. Din primele date ale anchetei rezultă că vinovat pentru producerea accidentului este unul din cei trei răniți din spital. Ciprian Doboș, de 21 de ani, a intrat pe contrasens, iar el și ceilalți trei pasageri din autoturismul marca Peugeot au suferit răni. Toți patru au fost transportați la spital, dar un tânăr a plecat acasă după ce a primit îngrijiri în Unitatea de Primire Urgențe. Din cei patru răniți, doi dintre ei erau încarcerați, iar ceilalți doi erau blocați, în imposibilitate de a ieși singuri din mașină.