Un accident cu final tragic a avut loc marți seară la ieșirea din satul Soloneț, spre Cajvana, după ce o autoutilitară Mercedes Sprinter a acroșat un pieton. Bărbatul lovit de mașină a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava, unde, din păcate, după câtva ore, a decedat.

Conform cercetărilor poliției, Daniel N., în vârstă de 38 de ani, din Cajvana, în timp ce conducea o autoutilitară Mercedes Sprinter, pe DJ 178D, pe raza satului Soloneț, având direcția de deplasare de la Todirești spre Cajvana, a acroșat pietonul Petru T., în vârstă de 41 de ani, din Todirești, în împrejurări care nu erau, în primă fază, prea clare.

O ambulanță SMURD l-a preluat de la locul accidentului pe bărbat în viață, dar cu leziuni traumatice grave. În jurul orei 0.30 din noapte, personalul de la Spitalul Județean a informat că victima accidentului a murit în secția ATI.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.