Reprezentanții Spitalului Județean Suceava și-au exprimat regretul pentru pierderea fostei colege, doctorul Liliana Croitoru, despre care spun că a fost un exemplu pentru toată lumea. ”Monitorul de Suceava” redă integral mesajul transmis de Spitalul Județean Suceava referitor la acest eveniment trist:

”A plecat dintre noi...

Dr. Croitoru Liliana - medic primar medicină internă şi gastroenterologie, doctor în ştiinţe medicale, fost şef secţie gastroenterologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava.

Bazată pe o excelentă pregătire profesională şi-a dobândit prin examene şi concursuri toate titlurile, ajungând doctor în medicină, fiind recunoscută ca o personalitate de vază a gastroenterologiei. A făcut parte din acea pleiadă de medici cu o ascensiune treptată, de la tânăr medic absolvent, până la medic primar cu dublă specialitate şi doctor în ştiinţe medicale. Acest traseu a fost bazat pe prestaţii şi activităţi care au aşezat-o pe o orbită de excepţie a performanţelor profesionale. Fire deosebit de perseverentă, şi-a fixat cu înţelepciune obiectivele, fiind capabilă de disponibilitate la efort, a urmărit realizarea lor până la atingerea deplină a scopului propus. A avut întotdeauna excelente relaţii, atât pe plan profesional, cât şi pe plan uman, bazate pe un comportament etic ireproşabil în relaţia cu pacienţii, cu colegii, dar şi cu societatea. Şi-a exercitat profesia şi după plecarea din spital, cu conştiinţă şi demnitate în cadrul Policlinicii Bethesda, până la ’’întâlnirea” cu acest virus nemilos. A plecat dintre noi în duminica zilei de 14 noiembrie 2021. Drum lin spre stele! Întreaga comunitate medicală, prieteni, rude, pacienţi sunt profund îndureraţi de pierderea distinsei doamnei doctor.

Sincere condoleanţe!

Dumnezeu să o odihnească în pace!”.