Jucătorii formației Șomuz Fălticeni s-au reunit la începutul acestei săptămâni la Stadionul „Constantin Jamaischi” pentru a pregăti viitorul sezon al Ligii a III-a. Echipa se va antrena pe toată perioada verii la Fălticeni, între 20 și 30 iulie antrenorul Iulian Ionesi programând un stagiu de pregătire centralizată.

Șomuz se va baza pe același schelet de echipă cu care a încheiat sezonul precedent. Au părăsit formația doar trei fotbaliști, este vorba de Oleg Malac, Nichita Murovanîi și Ionuț Străjeriu. De asemenea, a fost transferat de la Foresta Suceava atacantul Robert Martin, care a stat pe bară în ultimele luni din cauza unei accidentări la genunchi, urmând ca în perioada următoare să fie testați și mai mulți tineri de perspectivă din județ. Antrenorul Iulian Ionesi își mai dorește un mijlocaș de valoare, în acest sens conducerea clubului purtând negocieri cu trei jucători.

Obiectivul grupării fălticenene este o clasare pe locurile 1-4 în campionat, care va debuta pe data de 27 august, fiind vizat și un parcurs cât mai lung în Cupa României.