Polițiștii au continuat cercetările într-un caz de agresiune destul de grav, petrecut pe terasa unei benzinării din comuna Cârlibaba și au luat măsura reținerii în arest a celor trei localnici identificați ca agresori.

Duminică seară, în jurul orei 19.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat a fost agresat în zona unei stații de alimentare carburanți din Cârlibaba.

Din cercetări a rezultat că un bărbat din comuna Fundu Moldovei se afla, împreună cu trei prieteni, la terasa respectivei benzinării. La o altă masă, lângă ei, se aflau trei localnici, cu care bărbatul din Fundu Moldovei a intrat în conflict. Spiritele au degenerat în scurt timp, iar localnicii și-au luat ”rolul de gazde”. Victima a încasat mai multe lovituri, ulterior medicii legiști stabilind că prezintă mai multe echimoze și contuzii ce pot necesita în jur de 10 zile îngrijiri medicale.

„Pe parcursul cercetărilor au fost audiați mai mulți martori și s-a administrat material probator, rezultând că la comiterea faptei au participat trei agresori, respectiv trei bărbați din comuna Cârlibaba”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Pe lângă fapta de ”loviri și alte violențe”, reclamată de cel bătut, polițiștii de la Vatra Dornei au dispus extinderea urmăririi penale pentru infracțiunea de „tulburare a ordinii și liniștii publice”.

Luni, 11 iulie, după ce victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Suceava și a fost evaluată, polițiștii au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

Andrei Șeșureac, Cosmin Șeșureac și Doboș Pavel, toți din comuna Cârlibaba, au fost ridicați de polițiști de la domicilii și aduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. 

Ancheta va continua sub coordonarea procurorilor de la Vatra Dornei.

”Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

Îi atenționăm încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale”, transmite IPJ Suceava.