Tradiția Revelionului în aer liber revine la Suceava, pe esplanada centrală, după doi ani de pauză, cu un program artistic diversificat, cu îndrăgiți artiști ai muzicii populare, dar și cu invitați speciali – vedete ale muzicii ușoare. Iar la miezul nopții, nelipsitul spectacol de artificii, care marchează trecerea în noul an – 2023. Programul Revelionului a fost anunțat de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat și artiștii care concertează la spectacolul dintre ani.

”Primăria Suceava organizează anul acesta Revelionul în aer liber. După doi ani de zile în care nu a putut fi organizat, iar anul trecut am dat doar spectacol de artificii, anul acesta avem muzică pentru toate gusturile. Programul începe de la ora 18.00 cu muzică populară: Adriana Crainiciuc, Antonia Seciu, Lavinia Penciuc, Ansamblul Sălceanca, Laura Haidău, Gabriela Teișanu, Nicoleta Cojocaru, Nicolae Vieru, Clara Hurjui, Marius Zgâianu, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc, Andra Matei.

Pe partea de muzică ușoară vine Bogdan (Medvedi – de la fosta trupă MAXIM) – de la 21.30, Anda Adam de la 22.00 și Bosquito – de la 22.40. La ora 23.30 urcă pe scenă Margareta Clipa, iar la miezul nopții va fi foc de artificii”, a spus Ion Lungu, care a precizat că după miezul nopții vor mai cânta Sorin Filip, Dana Dăncilă, Călin Brăteanu, Lucia Păltineanu și Gheorghiță Rotaru.

Edilul Sucevei a precizat că nu e simplu să găsești artiști în seara de Revelion, au și prețuri mai mari, plus că nu le convine să vină de la București și să piardă alte evenimente.

”Invit sucevenii să participe la Revelion, așa cum am văzut la manifestările organizate cu ocazia zilei Bucovinei, când foarte multă lume a venit, dornică de evenimente”, a adăugat primarul Sucevei.