Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Vicovu de Sus au oferit daruri bătrânilor din  localitate, „bunicilor din Zona Est a orașului Vicovu de Sus”, în cadrul Campaniei „Ne dăm mână cu mână să facem lumea mai bună”. Fiecare vârstnic a primit din partea copiilor câte o zambilă și un mărțișor. Acțiunea s-a desfășurat în zilele de 6 și 7 martie 2023, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Vicov-Est.

Există oameni în viața fiecărei persoane care au un impact extraordinar asupra dezvoltării sale în copilărie. Bunicii noștri, căci despre ei este vorba, nu mor niciodată, întrucât moștenirea lor spirituală dăinuie în timp, iar ei continuă să trăiască prin amintiri afundate în inimile noastre.

Cei mari au bătut din poartă-n poartă, cu drag și cu bucurie în suflet, oferind un zâmbet pe chipul „bunicilor”, alături de directorul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Vicovu de Sus, prof. Ionel Lavric, de preotul paroh Cristian Ştefan Irina, de consilierul educativ prof. Maria Daniela Mironescu, de învățătoarele și diriginți școlii și de părinți. „Am încercat prin intermediul acestei acțiuni sociale să ne arătăm dragostea și respectul față de cei care poartă cu ei amintiri, zâmbete, taine, față de cei care își ascund suferințele, care, cu mâinile bătătorite, ne-au crescut pe noi și pe copiii noștri”, au transmis organizatorii.