În urma tragerii la sorți care s-a efectuat, miercuri, în Capitală, s-a stabilit că formația Clubului Sportiv Universitar din Suceava va întâlni echipa CSM Constanța în prima semifinală a Final Four-ului Cupei României la handbal masculin. În a doua semifinală se vor înfrunta CSM București și Minaur Baia Mare. Ambele meciuri vor avea loc sâmbătă, 13 mai, în sala „Lascăr Pană”, din Baia Mare. A doua zi, de la ora 15:00, se va disputa finala mică, urmând ca de la ora 17:30 să se joace marea finală. Toate meciurile vor fi transmise în direct de postul de televiziune Pro Arena.

„Odată cu accederea în Final Four noi ne-am împlinit deja obiectivul în această competiție. Este adevărat că am avut și un traseu mai ușor decât celelalte grupări ajunse în această fază a întrecerii. Nu ne doream să picăm tocmai cu CSM Constanța, dar Cupa României este o competiție a surprizelor, așa că totul este posibil. Sper să scriem istorie!”, a declarat antrenorul secund Iulian Andrei, reprezentantul grupării sucevene la tragerea la sorți.

CSU Suceava a ajuns, în premieră, în Final Four-ul Cupei României după ce a eliminat anterior echipele Universitatea Cluj (40-34), CSM Focșani (29-27) și CS Universitatea Craiova (44-27). De partea cealaltă, CSM Constanța a trecut de Steaua București (28-27) și Dinamo București (34-32).