Foresta nu a reușit decât o remiză, 0-0, miercuri după-amiază, pe Areni, în confruntarea cu CSM Bacău, din cadrul play-off-ului Ligii a III-a. „Galben-verzii” au avut câteva bune ocazii de a marca, prin Hagiu (bară), Martin sau Muntean, cea mai mare oportunitate fiind irosită însă de Netbai, în minutul 75, care nu l-a putut învinge pe portarul oaspeților, Cîmpianu, de la punctul cu var. E drept că și băcăuanii au avut două-trei șarje ofensive, însă Niga a fost de fiecare dată la post.

În celălalt joc din runda a VI-a a play-off-ului, Bucovina a cedat greu, cu 2-1, la Piatra Neamț. Rădăuțenii au deschis scorul prin Stoian, în minutul 25, însă Ceahlăul a revenit puternic în mitanul secund, impunându-se în cele din urmă cu ajutorul reușitelor semnate de Anton (63) și Mubarak (86).

Etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 18.00, Foresta va primi vizita Ceahlăului, iar Bucovina va evolua tot acasă, cu CSM Bacău.

Clasamentul înaintea disputării ultimelor trei etape se prezintă astfel: 1. Foresta – 51 pct.; 2. Ceahlăul – 45 pct.; 3. CSM Bacău – 41 pct.; 4. Bucovina – 40 pct.

În play-out, Șomuz Fălticeni a învins cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la FK II Miercurea Ciuc prin golul marcat de juniorul Savin, după o oră de joc. Fălticenenii ocupă poziția secundă în ierarhie, cu 35 de puncte, unul mai puțin decât Știința Miroslava. Cele două formații se vor întâlni pe stadionul „Constantin Jamaischi” în runda viitoare.