Noi lucrări de reabilitare, dar și de modernizare au fost demarate într-o zonă centrală a Sucevei, pe strada Tipografiei. Prezent în teren alături de echipele constructorului, dar și de cele ale ACET, care au montat hidranți în zonă, viceprimarul Lucian Harșovschi a solicitat remedierea imediată a unor probleme existente în zonă, de la stâlpi de iluminat „aplecați”, trotuare blocate de mașini, până la improvizații care afectau imaginea unei zone frumoase, cu spații verzi și copaci în floare.

„Strada Tipografiei, care face legătura între bulevardul principal Ana Ipătescu și strada Alexandru cel Bun, nu doar o reparăm, o modernizăm. Turnăm un nou covor asfaltic, amenajăm noi locuri de parcare, refacem accesul la scările de bloc, dar și trotuarele, schimbăm stâlpii de iluminat și curățăm spațiul verde de improvizațiile nedorite”, a explicat Lucian Harșovschi ce se face în acea zonă.

El a mai solicitat celor de la Direcția Domeniului Public să vină să monteze și câteva bănci de odihnă, mai ales în spațiul verde existent, în vreme ce Poliția Locală a fost chemată să facă ordine cu mașinile parcate pe trotuare, de o parte și de alta a străzii, de abia se mai poate circula.

 

„Aveți încredere că facem ceea ce trebuie și lucrările în municipiul Suceava vor continua în perioada următoare, este imperios necesar. Nu ne oprim aici, continuăm!”, a mai spus Lucian Harșovschi, care a solicitat acordul proprietarilor pentru a reface și aleile de la baza blocurilor, în vreme ce alții au cerut amenajarea unei alei suplimentare, prin parc, pentru acces mai facil.