Polițiștii de la Secția Rurală Adâncata au continuat cercetările cu privire la mai multe sesizări privind furturi comise în luna mai, în satul Adâncata. În cazul a cel puțin patru furturi s-au adunat date că autor este Sebastian Pușcașu, din satul Fetești, o veche cunoștință a oamenilor legii din zonă.

Acesta este acuzat că a furat scule electrice și două biciclete, din curți și anexe. Dacă în cazul a trei dintre furturi prejudiciile sunt de ordinul sutelor de lei, într-un caz hoțul furase o bicicletă Endurocross, în valoare de 5.000 lei.

În urma acțiunii de acum două zile polițiștii au reușit să recupereze bicicleta în valoare de 5.000 lei și o motocoasă în valoare de 700 lei, bunuri găsite la domiciliul suspectului.

În după-amiaza zilei de joi, 20 iunie, după completarea probatoriului, pe numele suspectului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Cum clădirea Poliției Suceava este în reabilitare, iar arestul este închis, inculpatul a fost dus sub escortă tocmai până în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Anchetă continuă sub coordonarea unui procuror, urmând a se formula probabil și o propunere de arestare preventivă.