Fostul mare fotbalist Dorin Goian, în vârstă de 40 de ani, a încheiat cu brio, la finele lui 2020, cursurile licenței de antrenor PRO UEFA. Luni, 26 aprilie, cei 18 absolvenți s-au reunit pentru momentul festiv în care au primit diplomele și cardurile noi. Evenimentul a avut loc în sala de conferințe a Arenei Naționale cu respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19 și de distanțare socială.

Dan Apolzan, unul dintre coordonatorii licenței UEFA PRO, Lucian Burchel, directorul executiv al Academiei Naționale de Fotbal, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, și Răzvan Burleanu, președintele FRF, i-au felicitat pe absolvenți și le-au transmis mesajul lor.

La final, antrenorii au pășit pe noul gazon al Arenei Naționale și au renunțat preț de câteva secunde la masca de protecție pentru o amintire frumoasă: o imagine de grup cu generația PRO 2019-2020.

„Sunt bucuros că am realizat ce mi-am propus, chiar dacă nu traversăm vremuri tocmai bune în fotbal. O să vedem ce ne rezervă viitorul”, a declarat fostul mare internațional al României.

În același timp cu Dorin Goian au absolvit cursurile licenței UEFA PRO și alte nume familiare microbiștilor din țara noastră, precum Mirel Rădoi, antrenorul echipei naționale de seniori a României, Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei de tineret, Florin Bratu, Marius Măldărășanu, Nicolae Grigore, Laszlo Balint, Octavian Chihaia, Costin Curelea, Valentin Negru, Dinu Todoran, Nicolae Constantin sau Cristian Todea.