Voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) continuă să ajute bătrânii neputincioși, care nu pot să-și facă cumpărăturile și să-și ia medicamentele. Mottoul lor este: „Ne pasă, vă suntem alături! Cu noi este Dumnezeu”.

Echipați corespunzător, cu mănuși și măști, tinerii le cumpără medicamente și alimente bătrânilor care sună la numerele de telefon pe care voluntarii le-au pus la dispoziția celor necăjiți: 0740 310 047, 0746 046 281, 0774 422 483. Beneficiarii acestor servicii vor plăti doar alimentele și medicamente aduse acasă. Vă reamintim care este mesajul acestor tineri voluntari inimoși și responsabili: „În momentele actuale, dragostea și solidaritatea biruiesc. Noi, tinerii voluntari din Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), ne oferim să ajutăm persoanele în vârstă și cele aflate în dificultate, făcând cumpărăturile și aducându-vă medicamentele de la farmacii în locul dumneavoastră”.

Nu este prima dată când tinerii din Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni se implică în acțiuni de voluntariat, și suntem singuri că se vor implica în multe acțiuni caritabile și în viitor. Toți tinerii care vor să se alăture Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni se pot înscrie la adresa de e-mail: atos.suceava@gmail.com. Asociația are și pagina de Facebook www.facebook.com/atos.suceava.