Arbitrul asistent sucevean Sebastian Gheorghe va face parte din brigada condusă de Ovidiu Hațegan la meciul de miercuri, dintre Internazionale Milano și Șahtior Donețk, care va începe la ora 19.45. Cele două echipe se întâlnesc într-un duel din grupa D din Liga Campionilor, din care mai fac parte Real Madrid și Sheriff Tiraspol. La cealaltă tușă se va afla Mircea Grigoriu, în vreme ce arbitru de rezervă va fi Radu Petrescu.

Pentru Sebastian Gheorghe va fi a patra  partidă din grupele Ligii Campionilor oficiată în acest sezon, după Atletico Madrid – FC Porto 0-0, Benfica – Bayern 0-4 și Dinamo Kiev – Barcelona 0-1.

În vârstă de 45 de ani, Sebastian Gheorghe a început arbitrajul încă din perioada adolescenţei, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, şi el fost purtător al ecusonului FIFA. Sebi a debutat în Liga I în urmă cu 16 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti, iar în anul 2016 a avut şansa de a fi delegat atât la Campionatul European din Franţa, cât şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.