Corala mixtă „Ciprian Porumbescu” a Asociației „Sing Bucovina” vă invită luni, 6 iunie 2022, începând cu ora 17:00, să luați parte la un nou concert din cadrul Stagiunii Corale – Suceava 2022, care va avea loc la bustul lui Ciprian Porumbescu din Parcul Central.

 Concertul va fi dedicat comemorării a 139 de ani de la trecerea în eternitate a marelui compozitor, violonist și apărător al valorilor naționale, Ciprian Porumbescu.

În semn de recunoștință, cea mai titrată entitate corală suceveană din ultimele decenii va susține un recital în care vor fi interpretate partituri corale ale unor compozitori de seamă precum: D.G. Kiriac, N. Moldoveanu, Gh. Danga, D.M. Goia, N. Ursu, L. Niresteanu , T. Popovici și bineînțeles, Ciprian Porumbescu.

Dirijorul coralei este pr. Lucian Tablan-Popescu, iar soliștii concertului sunt Valentina Tablan-Popescu, Iulian Hodan, Ioana Camară și Mihai Candrea.

Directorul „Stagiunii Corale – Suceava 2022 și managerul Coralei „Ciprian Porumbescu”, Ionuț-Vichentie Ilisoi, a spus că proiectul „Stagiunea Corala – Suceava 2022” este la a II-a ediție și se desfășoară în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Suceava.Programul, spun organizatorii, poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo. Pentru alte informații puteți suna la numărul de telefon +40 743 880 485 sau puteți intra pe paginile de socializare „Corala Ciprian Porumbescu”.