Rezultate bune pentru studenții economiști care au reprezentat Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) la Olimpiada Economiștilor în Formare (ONEF), faza națională. Două studente de la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri au câștigat câte un premiu special: Premiul pentru Aplicabilitate, obţinut de studenta Raluca Andreev, și Premiul pentru Originalitate, obţinut de studenta Ioana Andrioaia.

Totodată, eforturile studentelor au fost recompensate și cu premii în valoare de 700 lei fiecare.

La competiția de comunicări științifice, secțiunea licență, au participat mai mulți studenți ai Facultății de Economie, Administrație și Afaceri din cadrul Universității din Suceava, după cum urmează: Raluca Andreev, de la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, cu lucrarea intitulată „Rolul raportării financiare și nefinanciare în deciziile manageriale”, lucrare coordonată de conf. univ. dr. Mihaela Tulvinschi și lector univ. dr. Anamaria-Geanina Macovei; Iulia Maria Țîgănaș, de la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, cu lucrarea intitulată „Identificarea intereselor emergente ale părților interesate în contextul asigurării sustenabilității afacerii în noua economie digitală prin intermediul analizei bibliometrice”, lucrare coordonată de conf. univ. dr. Marian Socoliuc si asistent univ. dr. Simona Maria Brînzaru; Ioana Andrioaia, de la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, cu lucrarea intitulată „Proiectarea profilului consumatorului final de energie în actualul context de crize suprapuse”, lucrare coordonată de prof. univ. dr. Veronica Grosu si lector univ. dr. Marius Sorin Ciubotariu.

Evenimentul s-a desfășurat în Târgovişte, în perioada 24-25 iunie, și a fost organizat de Asociația Facultăților de Economie din România (AFER).