Doi tineri, unul în vârstă de 20 de ani și unul de 31 de ani, au ajuns în arestul poliției județene, duminică, 17 iulie, pentru infracțiuni la regimul rutier, după ce au condus băuți și fără a avea drept de a conduce.

Unul dintre ei este tânărul implicat în accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DJ 208A, între Bosanci și Udești.

Cristian Dragomir, în vârstă de 20 de ani, din Udești, aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul asupra mașinii, autoturismul intrând în șanțul betonat, unde s-a răsturnat pe o parte și s-a izbit apoi într-un podeț. Șoferul și pasagerul, tot în vârstă de 20 de ani, au fost răniți.

Polițiștii au constatat că tânărul de la volan nu are permis de conducere și avea alcoolemia de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mai mult, s-a constatat și că autoturismul nu este înmatriculat.

Duminică după-amiază, tânărul în vârstă de 20 de ani a fost introdus în arestul poliției, pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul fără neînmatriculat”. În privința alcoolemiei se așteaptă rezultatele probelor de sânge.

Tot duminică, în jurul orei 2.30, în cadrul unei acțiuni de control, un echipaj de poliţie care acţiona în municipiul Vatra Dornei a oprit în trafic un autoturism Fiat condus de un localnic.

S-a constatat că Andrei Bălănișcu, în vârstă de 31 de ani, este beat, aparatul etilotest indicând tot o concentrație mare, de 0,94 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au constatat că tânărul are permisul de conducere suspendat din 12 iunie a.c., când, surprinzător sau nu, a fost prins beat la volan. 

Duminică noapte, și pe numele dorneanului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în primă fază pentru infracțiunea de conducere fără permis.