Mașini tunate, cu mulți cai putere, piloți experimentați, legende ale curselor de drift din țară și din străinătate, dar și vremea bună au făcut ca mii de spectatori să se adune pe Rarău, în weekend, la cea de-a doua etapă din Campionatul Național de Drift.

Competiția, desfășurată pe frumosul traseu montan – TransRarău, la o altitudine de 1.500 de metri, între 31 de piloţi din România, Bulgaria şi Ucraina, a fost urmărită de peste 5000 de oameni, în special finala de duminică după-amiază.

La competiție au participat și doi piloți suceveni, cu renume în domeniu, care au făcut spectacol și au ajuns foarte aproape de podium -  Răzvan Frățianu și  Bogdan Pădurariu.

În clasamentul final, primul loc i-a revenit mureșeanul Mikloș Laszlo, care s-a impus în lupta finală în fața liderului sezonului, Radu Evl Santos Moise.

Mikloș Laszlo a avut un parcurs fără greșeală până în marea finală, trecând de Gabi Imre jr, Bogdan Pădurariu și ucraineanul Ernesto Asaturov, care a ocupat locul III pe podium, după ce l-a învins în finala mică pe favoritul local Răzvan Frățianu.

La Clasa Semi Pro victoria i-a revenit bulgarului Dragomir Roglinov, învingător în battle-ul final contra lui Constantin Iacob, în vreme ce locul III i-a revenit lui Daniel Albu.

Spectaculosul concurs național de drift a animat nu doar TransRarăul, unde  circulația publică a fost restricționată în zonă, pe durata desfășurării curselor, ci și piața centrală din Câmpulung Moldovenesc, unde a fost sediul  general al competiției și unde a avut loc prezentarea piloților și a mașinilor de concurs.

Etapa de pe Rarău, așteptată an de an, este considerată una dintre cele mai spectaculoase din țară.