Tenismenii amatori suceveni au avut o comportare foarte bună la Cupa Tridex Sport Arena de la Botoșani, o competiție aflată în circuitul federației de specialitate. Astfel, Florin Popovici-Dumbravă, de la Tenis Club Dava, a reușit să câștige concursul categoriei de vârstă +40 de ani după ce l-a învins în finală pe ieșeanul George Grosu, cu un categoric 6-0, 6-2. Un alt sucevean, este vorba de Mihai Tipu, legitimat la clubul Select, a devenit campionul categoriei +45 de ani, în urma victoriei din ultimul act, 6-3, 6-0 împotriva botoșăneanului Marius Alupoaie. În semifinale, Tipu a dispus greu de rădăuțeanul Irinel Nanu, cu 7-6, 6-4.

Tot pe locul întâi s-a clasat și Ovidiu Busuioc, de la CS Select, care a fost urmat în ierarhia categoriei de vârstă +65 de ani de localnicii Ioan Salavăstru și Ioan Pânzar.

De asemenea, suceveanul Alex Năstasă a jucat finala categoriei de vârstă +55 de ani, aceeași fază a competiției fiind atinsă și de rădăuțeanul Nicolai Iliuț, la +60 de ani, care a trecut în sferturi de un alt sucevean, Titi Dimofte. Printre medaliații concursului de la Botoșani s-a aflat și Costel Avram, de la clubul Select, care s-a oprit în semifinalele categoriei de vârstă +50 de ani.

În proba de dublu +50 de ani, câștig de cauză a avut perechea Titi Dimofte (Suceava) / Leonard Botezatu (Botoșani). În același concurs, cuplurile Mircea Ovadiuc / Vasile Ungureanu (ambii din Suceava) și Valentin Munteanu (Roman) / Costel Avram (Suceava) au avansat până în penultimul act.