Asociația TRIB Suceava dă startul primei ediții a concursului Maratonul Dragomirnei. Evenimentul programat pe data de 9 septembrie va fi unul încărcat de emoție, relaxare, voie bună, istorie și socializare, mai ales că susține o cauză importantă.

„Ce au în comun o ambulanță, fagii seculari și alergarea pe potecă? Da, ai ghicit: viața! Peste 5.000 de locuitori din Mitocu Dragomirnei au nevoie să aibă mai aproape de casa lor transport medical de urgență. Vino să alergi cu noi în Pădurea Dragomirna și ajută-ne să cumpărăm ambulanța care va salva vieți!

Hai pe urmele lui Ștefan cel Mare și înscrie-te și tu la una dintre următoarele curse: Populară - de 2km, Cross - 13 km, Semimaraton – 21 km și Maraton - 42 km.

De asemenea, copiii au o cursă doar a lor, așa că te așteptăm cu toată familia la mișcare, ca să descoperi sau să redescoperi spectaculoasa pădure de fagi cu vârsta de peste 100 de ani de la marginea orașului Suceava”, se arată în anunțul de promovare a evenimentului.

Cei care doresc să fie parte activă a Maratonului Dragomirnei se pot înscrie în concurs pe site-ul TRIB: https://acstrib.ro.

Evenimentul se bucură de sprijinul Primăriei Mitocu Dragomirnei, Decathlon, al Băncii Transilvania, EcoFarm, Kalman Distribution, Pe Cai la Mitoc, precum și al Asociației Județene Sportul pentru Toți.