Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) organizează împreună cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și de Casa de Cultură a Studenților o nouă ediție a Balului Bobocilor USV 2023, în cursul serii de joi, 23 noiembrie, începând cu ora 16:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”.

După cum ne-au obișnuit universitarii suceveni,  protagoniștii evenimentului vor fi 10 perechi de tineri studenți care își vor da toată silința să capteze atenția juriului, dar și a publicului, etalându-și calitățile cele mai valoroase prin metode cât mai inventive cu putință. Tema balului din acest an este BarbenHEIMER, un fenomen cultural care a luat naștere și a însoțit lansarea la interval de timp scurt a două filme pe piața americană, ”Barbie” și ”Oppenheimer” în vara anului 2023, în puternicul contrast dintre acestea. Între ținute țipătoare sau sobre, bobocii USV își vor descătușa talentul pe scena balului, pentru a crea un spectacol inedit.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați paginile de Facebookși Instagramale Asociației Studenților din Universitatea Suceava.