Un echipaj de la Serviciul de Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a avut parte zilele trecute de o misiune atipică.

Dacă de obicei acești luptători mascați sunt trimiși la percheziții, descinderi, în general la intervenții în situații deosebite care necesită forța, acum a fost vorba de o surpriză pentru Casian, un băiat în vârstă de 4 ani.

”La 4 ani.....a dorit să aibă la ziua sa polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava. În accepțiunea sa sunt cel puțin la fel de buni ca cei din filmele de renume sau din jocuri informatice. Este o provocare pe care polițiștii suceveni nu numai că nu o pot refuza, dar ii onorează. Tort, fotografii și o atmosferă de sărbătoare juvenilă întregesc o zi specială din viața și ziua de muncă a unor oameni ,, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale IPJ Suceava.

La mulți ani, Casian! Cine știe, peste ani, poate, ne vom revedea în calitate de colegi ai unei structuri respectate și puternice, capabilă să răspundă unor provocări tot mai mari”, a transmis IPJ Suceava.