Două sesiuni suplimentare de examinare la proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere, dedicate exclusiv candidaților reprogramați, vor fi organizate în data de 20 noiembrie a.c. pentru categoriile și subcategoriile B și în data de 27 noiembrie a.c. pentru categoriile și subcategoriile B, C și E.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a emis miercuri un ordin în acest sens, la propunerea subprefectului Alexandru Salup și a șefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor  Suceava, cms. Adrian Hlaghi.

„La nivelul Instituției Prefectului și al conducerii Serviciului Permise continuă eforturile de identificare a soluțiilor de reducere a decalajului existent între datele de susținere a probelor teoretice, respectiv a celor practice pe traseu, inclusiv prin constituirea în perioada imediată de sesiuni suplimentare de examinare la proba practică”, a transmis Moldovan, care a mai spus că „situația candidaților care din motive independente de voința lor nu au putut susține examinarea la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere în perioada 23 iunie – 15 octombrie 2021 constituie o preocupare permanentă”.

În acest sens, examinatorii proprii ai Serviciului Permise din Suceava vor fi sprijiniți de 5 examinatori din județul Botoșani, în data de 29 noiembrie, și cu 8 lucrători din județul Bacău, pentru perioada 2-3 decembrie a.c..