Asociația Equestrian Dreams organizeaza în data de 30 Iulie 2022, în incinta centrului de echitație din Lipoveni - Mitocul Dragomirnei, evenimentul Povestea calului în Bucovina. Avându-l invitat pe Vali Vasilescu (Basme cu cai), evenimentul include demonstrații, plimbări de agrement, interacțiune cu animaluțele de acolo, mâncare și muzică bună, lupi, păsari de pradă și un spectacol ecvestru absolut special.

Scurt periplu prin istoria ecvestră a omenirii, oferit de Vali Vasilescu, „Povestea Calului” se adreseaza tuturor vârstelor, curioșilor, pasionaților, iubitorilor de cai, celor ce doresc sa vada un spectacol inedit în care puterea, interacțiunea, eleganța, forța, pasiunea, pun în evidență frumusețea calului.

Spectacolul este un omagiu adus acestui animal nobil. Program:

18:00 - 19:30 - Activități diverse, demonstrații, agrement, păsări de pradă, lupi, plimbări călare, mâncare și muzică bună.

19:30 – 21:00 Povestea Calului în Bucovina – spectacol

21:00 – 22:00 Activități diverse și agreement, plimbări călăre și foc de tabără.

Pentru ca atmosfera să fie una cât mai plăcută, ținem grătarele încinse și terasele deschise până la final, când, pe pajiste, după /în timp ce dansăm, deschidem șampania la focul de tabara!

Biletele, în valoare de 50 Ron, se pot achizitiona on-line de pe basmecucai.ro sau la fața locului!