Trei accidente rutiere s-au înregistrat pe șoselele din județ în după-amiaza zilei de duminică, într-un interval de maximum două ore, în condiții de carosabil ud și, foarte probabil, viteze neadaptate la condițiile de drum.

Primul accident s-a înregistrat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde două autoturisme de teren au intrat în coliziune. La fața locului au intervenit pompierii militari de la Câmpulung Moldovenesc, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Patru persoane au fost preluate de la fața locului și transportate la spital.

A urmat un alt accident rutier cu două autoturisme implicate pe raza comunei Vatra Moldoviței. În urma unei coliziuni frontale, trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Au intervenit la fața locului pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de ambulanță.

Un accident s-a produs și pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, între comunele Ilișești și Păltinoasa. Un autoturism scăpat de sub control s-a răsturnat și a plonjat peste parapet, răsturnându-se în pădure. Din fericire, cele două persoane care erau în mașină erau bine iar în urma monitorizării de către echipajele de prim ajutor au refuzat transportul la spital.