Suceveanul Andrei Ostrovanu a avut o prestație excelentă duminică seară, pe Pro Arena, în cadrul galei de kickboxing Dynamite Fighting Show 18, care a avut loc la Timișoara. Sportivul în vârstă de 30 de ani l-a învins prin KO pe hunedoareanul Flavius Boiciuc, pe care l-a doborât printr-un genunchi la cap, spre finalul rundei a doua. Confruntarea a avut loc în cadrul celui mai puternic turneu piramidal din istoria sporturilor de contact din România, la categoria super mijlocie. În cel de-al doilea sfert de finală, disputat tot în gala de la Timișoara, arădeanul Eduard Gafencu l-a demolat pe constănțeanul Mădălin Crăciunică, după ce i-a aplicat trei KO-uri în repriza întâi.

Așadar, Ostrovanu merge în „careul de ași” la super mijlocie alături de Eduard Gafencu. Ceilalți doi semifinaliști se vor decide în luna mai, cel mai probabil la Buzău, după meciurile Cezar Buzdugan – Ștefan Orza și Florin „Rambo” Lambagiu – Costin Dinu.

Gala Dynamite Fighting Show de la Timișoara a oferit și alte meciuri  spectaculoase, având printre învingători luptătiri cunoscuți publicului din România, precum Bogdan Stoica, Sebastian Cozmâncă, Daniel Corbeanu sau Bogdan „Ciobănașul” Năstase.

Andrei Ostrovanu a disputat până acum 52 de meciuri la profesionişti, cu un istoric de 40 de victorii, 11 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kickboxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroşan, cu care a reuşit să se evidenţieze pe plan naţional şi internaţional la nivel de amatori şi semiprofesionişti. În prezent, Ostrovanu se pregăteşte împreună cu antrenorul Alin Bălașa la clubul Ayo Gym, din Baia Mare.