Un șofer care circula regulamentar pe artera principală a municipiului Suceava a fost implicat într-un accident după ce s-a trezit în față cu o mașină care rula pe contrasens. Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 4.40.

La acea oră, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe Calea Unirii din municipiul Suceava, în zona sensului giratoriu din dreptul Dedeman, s-a produs un accident între două autovehicule, iar unul dintre șoferi ar fi beat.

Din cercetări a rezultat că șoferul unui autoturism Toyota cu numere de Anglia, la ieșirea din parcarea Dedeman, a intrat direct pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un Citroen condus regulamentar de un șofer în vârstă de 36 de ani.

Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar avarii la mașini.

Polițiștii au constatat că cel care a provocat accidentul, Adrian S., în vârstă de 20 de ani, din municipiul Suceava, era în stare avansată de ebrietate. Etilotestul a indicat concentrația de 1,03 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus de polițiști la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal privind comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.