Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă care a plecat în plină noapte din Spitalul municipal Fălticeni și care a fost găsită, dimineața, decedată pe o stradă din municipiu.

Pe 12 martie, în jurul orei 7.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către un martor că pe strada Dumbrava Minunată, în apropiere de Mănăstirea Buciumeni, se află o bătrână căzută.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că femeia era căzută pe un podeț de acces într-o curte. Din păcate, femeia nu mai prezenta semne vitale, iar un echipaj de la Serviciul de Ambulanță a constatat decesul.

Cercetările ulterioare au arătat că Filofteia N. a fost internată în Spitalul municipal Fălticeni de mai multe zile, iar în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.00, a plecat din salon și apoi din unitatea medicală fără a fi văzută de cineva. Personalul a sesizat dispariția la ora 6.00, când a fost anunțată și Poliția municipiului Fălticeni.

Din păcate, bătrâna nu a ajuns se pare prea departe și a căzut, ulterior decedând.

Din cercetări rezultă că femeia suferea de demență și avea pierderi de memorie.

Polițiștii nu au identificat pe corpul femeii urme care să le trezească suspiciuni privind o moarte violentă, însă, conform procedurilor, a fost dispusă efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei morții.