Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că a semnat, la București, un contract în valoare de 10 milioane de lei pentru asfaltarea a 12 străzi din acest municipiu. Bogdan Loghin a spus că fondurile vor fi alocate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, fiind cel mai mare proiect pe care l-a semnat pentru asfaltarea străzilor din Rădăuți. „Am semnat la București contractul de nota 10, în valoare de 10 milioane de lei, respectiv 2 milioane de euro, finanțat prin PNI <Anghel Saligny>. După semnarea contractului, imediat voi iniția procedura de licitație pentru începerea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil”, a spus primarul municipiului Rădăuți.

El a arătat că prin acest proiect vor fi asfaltate următoarele străzi din Rădăuți: str. Alexandru Odobescu - rigolă acostament 400 m, rigolă carosabilă 20 m, str. Zorilor - borduri 250 m, șanț periat 84 m, rigolă carosabil 30 m, str. Îmbinată - șanț pământ, str. Podurilor - pavaj pe toată lungimea, rigola carosabilă 20 m, str. Pandurilor - pavaj pe toată lungimea, rigola carosabilă 30 m, str. Plevnei - pavaj pe toată lungimea, str. Gh. Doja - șanț pământ, str. Cucului - pavaj pe toată lungimea, podeț diametru 800, l=10 m, str. George Coșbuc - șanț pământ, str. Vasile Conta - rigolă carosabilă 321 m, str. Ion Grămadă - borduri și geigere noi fără pavaj și str. Mică - rigolă carosabilă 220 m.

Bogdan Loghin a precizat că lungimea totală a celor 12 străzi care vor fi asfaltate este de 4,75 kilometri. „Calitatea acestor lucrări reprezintă cel mai important aspect al acestui proiect, sens în care trasăm deja potențialilor participanți la licitație o singură direcție, cea a lucrului bine făcut”, a spus primarul din Rădăuți. Bogdan Loghin a arătat că termenul de execuție al lucrărilor este de doi ani, el adăugând că va face tot ce este posibil pentru a încerca finalizarea lucrărilor cât mai repede.