Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a aflat luni în Vatra Dornei pentru a verifica, din nou, stadiul lucrărilor care se realizează în acest municipiu pentru pregătirea manifestărilor organizate de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, atunci când va fi sfințit și „Complexul Muzeal Cazinoul Băilor”. Gheorghe Flutur a spus că în momentul de față pregătirile pentru Ziua Bucovinei sunt în toi, el subliniind faptul că parteneriatul Consiliului Județean Suceava cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și cu Primăria Vatra Dornei pentru aceste manifestări a funcționat perfect.

„Acum se lucrează la amenajarea spațiului din spatele Cazinoului, se amenajează alei care să facă legătura dintre clădirea Cazinoului și Izvorul Sentinela, urmând ca în primăvară să se realizeze amenajări mai ample. În interiorul Cazinoului se lucrează la mobilarea încăperilor cu mobilier adecvat, sobru, elegant. Consiliul Județean Suceava, prin Muzeul Național al Bucovinei, a început amplasarea expoziției excepționale care prezintă istoria și zestrea Bucovinei”, a arătat Flutur.

El a mai precizat că în Vatra Dornei s-au finalizat lucrările pentru modernizarea principalelor străzi, cu implicarea directă a primăriei municipiului, a primarului Ilie Boncheș și a viceprimarului Marius Rîpan. Președintele CJ Suceava a adăugat că în cursul zilei de vineri s-a finalizat îngroparea întregii rețele de 30 de kilometri de conducte de gaz, începând de luni se fac probe de presiune, iar zilele următoarea cetățenii din Vatra Dornei vor avea gaz metan. „Am o mulțumire sufletească mare, și anume reabilitarea Cazinoului și aducerea gazului metan, prin care mi-am onorat două promisiuni importante față de Dorneni”, a spus Flutur. El a amintit că zilele viitoare municipiul Vatra Dornei va îmbrăca haine de sărbătoare, iar marți, 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, după sfințirea edificiului „Complexul Muzeal Cazinoul Băilor” și Ședința Solemnă a Consiliului Județean Suceava, se va da startul Târgului de Turism în Țara Dornelor.