„La Căruța cu Plăcinte” preia comenzi pentru Sărbătorile Pascale: pască aromată, cozonac, prăjitura casei și pâine de casă. Se apropie sărbătorile pascale și fiecare dintre noi își dorește să aibă în meniul de Paște o pască pentru sfințit, un desert tradițional românesc, o pâine de casă, dar și alte variante de bunătăți dulci, care să ne delecteze papilele gustative.

Din mâinile pricepute ale patiserilor ies produse delicioase, pentru că folosesc ingrediente 100% naturale.

În această perioadă, „La Căruța cu Plăcinte” preia comenzi pentru Sărbătorile Pascale. Anul acesta, puteți pune pe masa de Paște: Pască cu brânză pentru sfințit în Noapte de Înviere (din aluat de cozonac), 60 de lei/buc/ 550 g; Pască cu brânză, merișoare și glazură de caramel, 130 de lei/buc/1.6 kg; Cozonac cu nucă și cacao, 100 de lei/buc/ 1.6 kg; Pâine de casă, 15 lei/buc/1 kg; Prăjitura casei Kuki (foi de bezea cu nucă și cremă de vanilie), 200 de lei/cutie/2.4 kg.

Grăbiți-vă! Puteți comanda aceste bunătăți la numerele de telefon 0740 200 947 / 0741 662 870, str. Petru Rareș, nr. 38 (Piața Mare). Pasca și cozonacul sunt deserturile care „înnobilează” masa festivă de Paște.

„La Căruța cu Plăcinte” vă oferă soluția pentru ca Sărbătorile Pascale să fie „cu gust”, să fie „aromate”, să fie „delicioase”.

Patiseria „La Căruța cu Plăcinte”(Str. Petru Rareș, nr. 38 - Piața Mare - și Calea Unirii, nr. 27 B  - Shopping City Suceava Suceava) vă mulțumește pentru fidelitate și încredere.