Președintele Consiliului Județean Suceava și al Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a efectuat, joi, o vizită de lucru la Vatra Dornei și a mers pe șantierele administrației locale împreună cu viceprimarul Marius Rîpan, candidatul liberalilor la postul de primar al municipiului-stațiune.

Flutur a declarat că garantează în fața dornenilor pentru calitățile de primar ale lui Marius Rîpan. „Vin aici în calitate de președinte de consiliu județean, dar și de garant pentru a sprijini în continuare Dorna. (...) La Vatra Dornei e nevoie de un suflu tânăr, de Marius Rîpan, care știe, a dovedit că poate și, umăr la umăr cu mine, va face ce trebuie pentru Dorna”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Acesta a apreciat că în ultimii ani Vatra Dornei s-a schimbat în bine, amintind lucrările de modernizare și asfaltare a străzilor, extinderea rețelelor de apă, canalizare și gaz metan, precum și investițiile specifice în turism, precum noua bază de agrement din lunca Dornei, ale cărei lucrări vor începe vineri, 26 aprilie a.c.. Este vorba despre un proiect de circa 7 milioane de euro, finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI), care presupune construirea a trei bazine de înot acoperite, utilizabile pe tot parcursul anului, și altor facilități de sport și divertisment. În aceste condiții, turiștii care vizitează stațiunea vor avea și alte posibilități de a petrece timpul liber și concediul. „Stațiunea arată ca o perlă a zonei de munte a Bucovinei”, consideră Gheorghe Flutur, subliniind că administrația județeană a ajutat și la consolidarea și salvarea Cazinoului Băilor de la Vatra Dornei.