Polițiștii de la Secția Rurală Marginea au intervenit, joi seară, într-un caz de agresiune în familie după un conflict între mamă și fiică. De față a fost și o nepoată a victimei, cea care a sesizat, de altfel, și poliția.

Din cercetări a rezultat că joi, în jurul orei 19.00, o femeie în vârstă de 54 de ani s-a deplasat la domiciliul mamei sale, o femeie de 81 de ani, unde între cele două a izbucnit un conflict.

Fiica și-ar fi împins mama, care a căzut și s-a lovit.

Octogenara a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul municipal Rădăuți. Audiată de polițiști, bătrâna le-a spus polițiștilor că fiica sa o amenință și are o stare de temere față de aceasta. 

Femeia în vârstă de 45 de ani a părăsit imobilul mamei imediat după agresiune, fiind plecată printre vecini.  

Evaluând situația polițiștii au decis emiterea unui ordin de protecție în acest caz.

Ordinul de protecție provizoriu a fost emis pe o perioadă de 5 zile, femeie în vârstă de 45 de ani fiind obligată să nu se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri de mama sa și de domiciliul acesteia.

Polițiștii i-au adus la cunoștință fiicei obligațiile impuse prin ordinul de protecție, dar și faptul că are dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”.